HAKKARİ / DERECİK - Koçyiğit Ortaokulu

Seminer Haftamızda Tüm Öğretmenlerimizle Kahvaltı Etkinliğimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık ve Seminer haftamızda okulumuza yeni gelen öğretmen arkadaşlarımızla tanışmak, olumlu okul iklimi oluşturmak, idare ve öğretmenler arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Koçyiğit İlköğretim Okulu İlk ve Ortaokul kademeleri olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımız etkinliğe katılım göstermiştir. Varlığı ve emekleriyle etkinliğe katkı sunan tüm değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve ayrıca bu etkinliği düzenleyen idarezilerimize teşekkür ederiz.

11-09-202311-09-202311-09-2023Seminer Haftamızın ikinci gününe tüm öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte kahvaltı ile başladık sonrasında okulumuzun sınıf düzenlemeleri ve temizliği için elbirliğiyle çalıştık. Gerek kahvaltıyı organize etmede gerek okul temizliğinde görev almış tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 11.09.2023 19:40 - Görüntülenme: 69